HírekUpdate 19: March of the King
Megérkezett!
Téli Fesztivál
December 19-től január 16-ig!

Karácsony 2016Áldott, békés karácsonyt és boldog, lootban gazdag új évet kívánunk minden tagunknak!

Update 19. March of the KingHamarosan megjelenik a LotRO legújabb frissítése, az Update 19. March of the King! Hőseinket Észak Ithília gyönyörű tájain keresztül kísérhetjük Dagorlad kapujáig, közben érdekes és izgalmas küldetéseket teljesítve. A frissítéssel debütál egy teljesen új Housing rendszer valamint az end-game tartalomról sem feledkeztek el a készítők.

Throne of the Dread Terror T1Kinshipünk tegnap este sikeresen teljesítette a Throne of the Dread Terror raidet T1 szinten egy menetben! Külön öröm, hogy mindezt Kinünk a maga erejéből oldotta meg, külsősök segítsége nélkül és több nehéz taktikát csapatunk dolgozott ki. Gratulálok minden résztvevőnek a remek munkáért, irány hamarosan a T2!

Transzfer 2.0 - Evernight

Kedves Kintagok és érdeklődők! Úgy döntöttünk, hogy ott hagyjuk a Laurelint és az Evernight szerverre költözünk. Minden visszatérő tag, valamint új érdeklődő játékos ezentúl az Evernighton keressen minket.

Update 18: The Battle of Pelennor FieldsKedden jelenik meg az Update 18: The Battle of Pelennor Fields. A frissítéssel 5-el nő a maximálisan elérhető szint, két új terület és 3 új insta érkezik, valamint folytatódik az Epikus Történet is.

Húsvét 2016Kívánunk minden kedves tagunknak és családotoknak áldott, örömteli húsvéti ünnepet!

Karácsony 2015Kívánunk minden kedves tagunknak és családotoknak áldott, békés karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!

Új otthonunk a Laurelin!Kedves klántagok és oldalunk követői! Eddigi szerverünk, a Snowbourn közelgő bezárása miatt, hosszú tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a Laurelin szerverre költözünk. Bízunk benne, hogy követtek minket és legalább olyan jó lesz a Laurelin, mint korábbi világunk volt.

Update 17: The Siege of Minas TirithMegjelent az Update 17: The Siege of Minas Tirith frissítés! Kalandjaink folytatódnak Középföldén, Mordorba tartó hosszú utunk során elértünk a Királyok Városához, ahol Gondor lakóinak segíthetünk felkészülni az ostromra.

Update 16: Ashes of OsgiliathMájus 4-én, hétfőn érkezik a játék következő nagy frissítése Update 16: Ashes of Osgiliath néven. Az új területek mellett végre kapunk új instákat, illetve a egy jelentős frissítés érkezik a LI rendszerhez.

Oldal:  [1] 2 3 ... 14 15 16