HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

Új otthonunk a Laurelin!Kedves klántagok és oldalunk követői! Eddigi szerverünk, a Snowbourn közelgő bezárása miatt, hosszú tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a Laurelin szerverre költözünk. Bízunk benne, hogy követtek minket és legalább olyan jó lesz a Laurelin, mint korábbi világunk volt.

Update 17: The Siege of Minas TirithMegjelent az Update 17: The Siege of Minas Tirith frissítés! Kalandjaink folytatódnak Középföldén, Mordorba tartó hosszú utunk során elértünk a Királyok Városához, ahol Gondor lakóinak segíthetünk felkészülni az ostromra.

Update 16: Ashes of OsgiliathMájus 4-én, hétfőn érkezik a játék következő nagy frissítése Update 16: Ashes of Osgiliath néven. Az új területek mellett végre kapunk új instákat, illetve a egy jelentős frissítés érkezik a LI rendszerhez.

HúsvétÁldott, békés Húsvétot kívánunk minden Kinship tagunknak és családotoknak!

KarácsonyÁldott karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk minden kedves tagunknak!

Update 15: Gondor AflameNovember 5-én megérkezett az Update 15: Gondor Aflame nevű frissítés; a már sokunk által várt Beorning classal és Gondor egy újabb szeletével. Igyekszem összefoglalni a legfontosabb dolgokat.

Update 14Július 14-én érkezik a LotRO következő nagy frissítése, az Update 14. A "kis kiegészítővel" végre Gondor nyugati földjére léphetünk és három területet is bebarangolhatunk. Ezzel a frissítéssel a maximális szint 100-ra emelkedik és számos érdekes tartalom vár majd ránk.

Update 13 és új classMár kicsit (3 hónapja?) régen írtam ki friss hírt, ezt igyekszem pótolni a mostani kis összefoglalóval. Már a Bullroarer szerveren van a hamarosan érkező Update 13. Sajnos raidet nem hoz majd a frissítés, de lesz számos újdonság:

- Folytatódik az epikus küldetés
- Kapunk egy új kisebb területet, Fangorn déli részét
- North Downs, Trollshows, Misty Mountains megújul
- Feljavítot inventory és mail rendszer
- Etten upscale, lvl20-tól

A pénteki béta eventen pedig Rowan bejelentette az idei év egyik meglepetését; egy új freep class fog érkezni. Sajnos ezen, illetve, hogy tökéletesen beleillik a lore-ba, semmit sem tudunk az új jövevényről, de izgalommal várjuk!

KarácsonyÁldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk minden kedves tagunknak!

Téli FesztiválFogcsikorgató hideggel, zimankós idővel, de megérkezett végre Középföldére a Téli Fesztivál!

Újra ellátogathatunk Winter-home városkába, ahol még az ilyen borús téli időben is kellemesen tölthetjük el szabad perceinket. Ahogy megszokhattuk, most is számíthatunk fergeteges hógolyó csatákra, evő és ivó bajnokságokra és persze a hóember építés sem maradhat el.

Természetesen idén is szerezhetünk sok szép outfitet és pompásan kinéző lovakat.
Mindenkinek jó szórakozást!

Oldal:  1 [2] 3 ... 14 15 16