Helm's Deep szerdán! Frissítve!A kiegészítő megjelenését elhalsztották szerdára, így a dupla XP és Bounder's Bounty event is addig tart!


Már csak két nap van hátra és megérkezik a Helm's Deep kiegészítő. Aki nem rendelte még elő és megszeretné kapni a hozzájáró bónusz tárgyakat, még hétfő reggelig megteheti. Turbine Point-ból való vásárlás esetán számos dolog nem fog hozzá járni, erről a lotro fórumban bővebben is olvashattok.
Ahogy már korábban volt róla szó, a kiegészítővel egészen mélyreható változások fognak érkezni. Ezek nem csak a traiteket és skilleket érintik (bár talán ezek a legfontosabbak), de teljesen újraírnak többféle játékmechanizmust, átdolgozzák a korosabb craft szinteket és még sok egyébb apróság. Ezekről készült számos nagyszerű leírás, amiket remekül összeszedtek a fórumba. Bár fontos megjegyezni ezek a béta 6-os buildjének állapotát tükrözik nem a teljesen elkészültet.
Hétfőn délben fognak leállni a szerverek, ekkor fejeződik be a Bounder's Bounty event is, senki se felejtse el beváltani az összegyűjtött tokeneket, utánna mind markká konvertálódik.

Őszi Fesztivál


Megérkezett az őszi fesztivál Középpföldére! Tedd próbára ügyességed alma-halászattal és vicceld meg középfölde lakóit a Troves and Trickery küldetésekben. Természetesen idén is a legnagyobb látványosság a zsáklak alatt lévő kísértet járta üreg. Számos kis szórakoztató, sőt inkább rémisztő küldetés szól ide, még a legbátrabbak ereiben is lehűl a vér mire kijutnak innen.

Jó szórakozást mindenkinek!

Update 11.4


Ma érkezik a kiegészítő megjelenése előtti, (feltehetően) utolsó patch, ami az Update 11.4-es nevet viseli. Javításra kerül néhány in-game bug:
-Bounders Bounty event hibái
- /follow parancs újra rendesen fog működni War-steeden
-Library insta quest
-Stable travel dismount

Ezeken kívül több technikai javítást is hoz a patch, amik a launcher hibáit és az integrált videokártyák miatti crasheket igyekeznek orvosolni.

Bilbó és Frodó születésnapja


Különös véletlen, hogy Bilbónak és Frodónak egy napon, méghozzá szeptember 22-én van a születésnapja. Már igen rég volt, hogy Bilbo a 111. születésnapi ünnepségükről váratlanul és nem kis meglepetéssel eltűnt. Amint azt tudjuk az efféle történések a hobbitok körében gyorsan misztikus legendává nőnek. Frodó pedig meg van róla győződve, hogy ezek az eltűnés köré szőtt mesék nagyon tetszenének Bilbónak.
Utazatok a Megyébe és segítsetek Frodónak összegyűjteni ezeket a humoros kis történeteket.

A születésnapi ünnepléssel párhuzamosan fut A Hajótörött Tengerészek Meséje (The Tale of the Shipwrecked Mariners), akik szeptember 19-én Evendim felé hajózva kerültek viharba a Borbuggyanon. Segíts nekik szétszórodott rakományaikat összegyűjteni és váltsd ki a mókás kalóz jelmezeket.

A Hajótörött Tengerészek Meséje 23-ig, Bilbó és Frodó születésnapi ünneplése pedig 26-ig fog tartani.

Helm's Deep elővétel és megjelenésVégre meg van az ominózus dátum, 2013. november 18-án jelenik meg Helm's Deep, a LotRO régóta várt kiegészítője. A mai naptól már elő is rendelhető kétféle kiadásban:

Basic Edition
Premium Edition
-1000 TP
-In-game Title
-Outfit
-Token of the Hornburg (kill+craft XP)
-Mount
-2000 TP
-In-game Title
-Outfit (páncél)
-10 quest slot, Remebrance kristály
-Shield of the Hornburg (kill+craft XP)
-Mount Bundle
Helm's Deepel 95-re fejlődhetünk, kapunk három új fejezetet az Epikus történetben. Teljesen átalakul a trait és skill rendszer. Bebarangolhatjuk Nyugatelvét (Rohan nyugati része) és résztvehetünk a kürtvári csatában. Mindezekről később részletesebben is olvashattok.

Helm's Deep első morzsák


Megjelent az első hivatalos kép Helm's Deep kiegészítőről, rákattintva a fenti képre teljes méretben is megetkinthetitek. Holnap pedig már kezdődik a zárt béta tesztelés. Ezért aki eddig nem tette, mindenképpen nézze meg leveles ládáját, hátha kapott meghívást rá.
Hamarosan érkeznek az első Developer Diary-k is, ezek a class revampról fognak szólni.

Update 11.3


Ma érkezik az Update 11.3-as patch, remélhetőleg az utolsó frissítés Helm's Deep megjelenése előtt. Több apróbb bugjavítás (mail, draig, Wildermore q stb...) mellett igyekeznek több lag problémát is orvosolni. Ez főleg a mounted combatban a rubber banding effektre lesz hatással, de remélhetőleg az egyébb esetekben tapasztalható lagon is javít egy keveset.

Továbbá mai nappal kezdődik a Bounder's Bounty event, amiről már előző hírben beszámoltunk bővebben. Most pedig megérkezett egy kisebb felhívás a Bounderektől, ezt angol nyelven olvashatjátok el.

The Bounder’s Bounty


Hétfőn érkezik az Update 11.3-as frissítés és ezzel együtt a The Bounder’s Bounty. Ezt egy rendhagyó fesztiválként lehet elképzelni, ami egészen Helm's Deep megjelenéséig fog tartani. Most az egész szervenek össze kell fognia, hogy segítse ezt a kis társaságot, akik cserébe különféle értékes tárgyakat, állandó bónuszokat és outfiteket adnak.

Twitter Chat, class revamp


Augusztus 21-én a Twitteren újra egy beszélgetésnek lehettünk részesei, ahol a játékosok kérdéseket tehettek fel a LotRO fejlesztőinek. Most a Helm's Deep kiegészítővel érkező class/trait revamp volt a fő téma. Ahogy várható volt, ez alaposan megmozgatta mindenki fantáziáját, ezért összefoglalva leírom a lényeget.

Community Site Revamp

Július 29-én, hétfőn délután 4 órakor elkezdődik a lotro.com, illetve a my.lotro.com oldalak átalakítása. Feltehetően a folyamat 4 napot vesz igénybe, ez idő alatt írni nem, csak olvasni lehet majd a fórumot. A leállás alatt lesz egy ideiglenes fórum rész ahova bárki írhat hozzászólásokat, de ezek a folyamat végén törlésre kerülnek. Az átlakítás közben a LotRO Twitter és Facebook oldalán közli a híreket és tályékoztat a folyamat állásáról.
Már egy korábbi hírben volt róla szó mind ez mivel fog járni, de lássuk újra emlékeztetőként:

VBulletin fórum újabb verziója
-új külső
-jobb teljesítmény
-jobb mobiltámogatás
-repu rendszer megszűnése

Új Lottery: korábbi widget helyett új Lottery oldal, sok apróbb javítás, már azokat is látni fogjuk amikre nem jelentkezhetünk.

Leálló szolgáltatások
-PvMP és Skirmish leaderboard
-Játékos blogok
-Lorebook
-Karakter és Kinship oldalak
-Aláírás rendszer
-Item/skill ikonok

Mindez sajnos a 3rd party rendszerek végét is jelenti, így például a PvMP Stat. oldal, Plannerek bizonyos részei, Itemadatbázisok továbbiakban nem tudnak majd működni.

Oldal:  1 2 [3] 4 ... 14 15 16